Rólunk

Bonyhádi Gábor  Bonyhádi Gábor hu.linkedin.com/in/gaborbonyhadi/

  McCann Erickson - ügyfélkapcsolat

  ReVision Gerilla Marketing - társ alapító, ügyfélkapcsolati igazgató

  BuzzMirror - társ alapító

  Lamirez – társ alapító

  MarkMyProfessor – társ alapító

választott tisztségei:

Magyar Marketing Szövetség - elnökségi tag

European Entrepreneurship Foundation – tanácsadói testületi tag (EEF Fellow)

Gábor nevéhez fűződik az első hazai gerilla és vírusmarketing ügynökség alapítása, az első közösségi médaifigyelő felépítése, az egyetlen független hazai felsőoktatási tanár értékelő honlap felépítése mely jelenleg akár havi 1 millió oldalletöltést is produkál. Több, mint 150 többségében multinacionális ügyfélnek irányította a reklám kampányát, marketing tevékenységét. Ügyfelei között szerepelt az OTP, K&H, Raiffesen, Lego, easyHotel, Unilever, Nike, MTV, AXN, Magyar Posta.

 

vertes marton  Vértes Márton http://www.linkedin.com/in/martonvertes

  Megoldás Most – junior tanácsadó

  Lamirez – ügyfél kapcsolat tartó

  Diageo – árazási elemző (brand through profit analyst)

  Morgan Stanley - pénzügyi gyakornok

 

Márton  3 kontinensen szerzett tanulmányi tapasztalatokat (Akita – Japán, University of Sao Paolo – Brazília, Corvinus Egyetem – Magyarország), majd a Morgan Stanleynél indította el szakmai karrierjét. Munkája során pénzügyi elemzéseket és kutatói feladatokat végez melyeknek köszönhetően kiváló analitikus tudásra tett szert. A legfrissebb technológiák és megoldások iránti elkötelezett érdeklődés, logikus gondolkodás és objektív szemlélet jellemzik.  A problémák külső szemmel való megítélése valamint az innovatív megoldásközpontú hozzáállása teszi igazán hasznos tagjává csapatunknak.

—-

Rólunk mondták: 

“A másfél órásra tervezett tréningből bő három óra lett, azt hiszem ez elég jól mutatja, hogy a csapatot nem hagyta hidegen a téma, és még hosszú időn keresztül bombáztuk Gábort és Mártont kérdéseinkkel. A szórakoztató előadásmód és gyakorlati példák tömkelege igazán élvezhetővé és hasznossá tette a képzést.”
Dudok Ádám / sörpont

“Gábort és Mártont jó szívvel ajánlom mindenkinek. Tanácsadóként, pretotípus szakértőként, startupperként egyaránt. Meglepően szerteágazóak a tapasztalataik, és meglehetősen tisztán és egyértelműen fogalmaznak ahhoz, hogy az üzenet biztosan átjöjjön és betaláljon. Aki vállalkozásindítás előtt áll, legyen szó lifestyle vagy épp startup business-ről, mindenképpen érdemes találkoznia velük.” Fodor Ákos / Idea Manufactory

“Gábor magas szakmai tudásával ,vállalkozói tapasztalatával és  kritikus gondolkodásával  rávílágított minket, hogy a sok feltételezésüket mihamarabb kezdjük el bizonyított tényekké alakítani.
Inkább legyen egy kis “tény kertecskéd„ mint egy  ”feltètel gazdaságod„
Szabó Dávid / miutcánk.hu

 

Válaszolj.

Ezeket a HTML tageket és attribútomokat tudod használni: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>